TERTÚLIA. Temps, clima i canvi climàtic. Amb: Agustí Jansà i Xavier Pons. Dimecres 23 de novembre, a les 20:00h. Sala d’Actes

Participaran:
Agustí Jansà, doctor en ciències físiques i 43 anys al servei actiu de la meteorologia estatal a Balears, dels quals 25 anys com a Delegat d’AEMET a les Illes. Membre co-fundador de l’IME. Actualment és Investigador Col·laborador del Departament de Física de la UIB i membre del Grup de Meteorologia i del LINCC (Laboratori Interdisciplinari de Canvi Climàtic). Sempre ha compaginat les feines operatives i de gestió amb una intensa activitat científica i de divulgació. És autor o co-autor de més de cent cinquanta articles científics, inclosos una desena de llibres. Ha estat guardonat amb el premi Alzina, del GOB.
Xavier Pons, als seus més de quaranta anys no pot precisar en quin moment l’amor per la meteorologia va entrar a formar part de la seva vida, ja que des de molt petit estava sempre enganxat a les finestres mirant quin temps feia. Ha compaginat la seva feina al Teatre Principal amb la seva passió, la meteorologia, col·laborant amb nombrosos mitjans sent els més destacats, TV3, el Diari Menorca, Menorcaaldia, Revista Útil, i La Ser entre altres. En l’actualitat té un espai diari a Onda Cero Menorca i fa assídues col·laboracions amb IB3.

Dia: Dimecres 23, a les 20:00h
Lloc: Sala d’Actes