Tertúlia. José Guillermo Díaz Montañés. “ARTIEM frente al COVID-19. Nuestro propósito como GUIA”.

Dimarts 19 de maig a les 20:15h podrem assistir en directe i per streaming a la tertúlia a càrrec de José Guillermo Díaz Montañés, Enginyer Superior Industrial i President Executiu d’ARTIEM. Ens parlarà de les vivències del sector turístic  amb una presentació que porta per títol ARTIEM frente al COVID-19. Nuestro propósito como GUIA. A continuació es podrà actuar amb el ponent a partir del xat al que es tindrà accés per poder-li formular preguntes.

Modera i presenta: Margarita Orfila, Presidenta de l’Ateneu de Maó i Martí Carbonell Salom, Vocal de Formació i Secretari Segon de l’Ateneu.

Per poder fer el seguiment de la videoconferència s’hauran de registrar prèviament i de manera molt fàcil.

Com ho podem fer per registrar-nos i accedir-hi?

Pas 1: us haureu de registrar a l’enllaç que ve tot seguit:

https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/tertulia-diaz-montanes

Pas 2: A la finestra que s’obrirà heu de posar el vostre correu electrònic i fer clic a “registrarse ahora”

Pas 3: comprovar que el correu que hem donat és el correcte, posar el vostre nom i llinatges i acceptar les condicions que demanen. Seguidament fer clic a “confirmar registro”.

Pas 4: rebreu un correu al vostre mail amb un enllaç que haureu de clicar i que donarà accés directe a la videoconferència el dia i hora establert. Una vegada entrat, esperar que comenci la conferència.

(quan falti una hora se us reenviarà un correu de recordatori, així com quan faltin 5 minuts per l’inici).

L’activitat està pensada per realitzar-se preferentment a través d’un ordinador.

La capacitat de la videoconferència es per a 250 persones.

Si teniu algun problema per fer el seguiment de la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ateneu@ateneumao.org o als tels. 971.360.553 o 608 022 110 (matins de 9:30 a 13:00h).