Tertúlia. Joan Enric Vilardell. “El transport aeri, i ara què?”. Dijous 28 maig a les 20:00 h.

Dijous 28 de maig a les 20:00h podrem assistir en directe i per streaming a la tertúlia a càrrec de Joan Enric Vilardell Santacana, Arquitecte i membre de la plataforma ‘El Transport Aeri ofega Menorca’, ens parlarà de l’agreujament del problema del transport aeri conseqüència de les restriccions que es poden derivar de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia, amb una presentació que porta per títol El transport aeri, i ara què?. A continuació es podrà actuar amb el ponent a partir del xat al que es tindrà accés per poder-li formular preguntes.

Modera i presenta: Margarita Orfila, Presidenta de l’Ateneu de Maó i Martí Carbonell Salom, Vocal de Formació i Secretari Segon de l’Ateneu.

Per poder fer el seguiment de la videoconferència s’hauran de registrar prèviament i de manera molt fàcil.

Com ho podem fer per registrar-nos i accedir-hi?

Pas 1: us haureu de registrar a l’enllaç que ve tot seguit:

https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/tertulia-vilardell

Pas 2: A la finestra que s’obrirà heu de posar el vostre correu electrònic i fer clic a “registrarse ahora”

Pas 3: comprovar que el correu que hem donat és el correcte, posar el vostre nom i llinatges i acceptar les condicions que demanen. Seguidament fer clic a “confirmar registro”.

Pas 4: rebreu un correu al vostre mail amb un enllaç que haureu de clicar i que donarà accés directe a la videoconferència el dia i hora establert. Una vegada entrat, esperar que comenci la conferència.

(quan falti una hora se us reenviarà un correu de recordatori, així com quan faltin 5 minuts per l’inici).

L’activitat està pensada per realitzar-se preferentment a través d’un ordinador.

La capacitat de la videoconferència es per a 250 persones.

Si teniu algun problema per fer el seguiment de la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ateneu@ateneumao.org o als tels. 971.360.553 o 608 022 110 (matins de 9:30 a 13:00h).