Tertúlia amb Ildefonso Hernández Aguado. Dimarts 28 a les 20:15h en streaming

Ildefonso Hernández Aguado, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández d’Alacant.

Dimarts 28 d’abril a les 20:15h podrem assistir en directe i per streaming a la tertúlia a càrrec de Ildefonso Hernández Aguado, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández, d’Alacant, i President del Comitè de Polítiques de la Federació Mundial d’Associacions de Salut Pública, qui ens parlarà de la part social i sanitària referent al procés de desconfinament de la pandèmia de la COVID-19. Modera i presenta, Margarita Orfila, Presidenta de l’Ateneu de Maó. A continuació podrem actuar amb el ponent a partir del xat al qual tindrem accés per formular-li preguntes. La durada màxima prevista és de 45 minuts. Per poder veure la conferència s’hauran de registrar prèviament i de manera molt fàcil. L’activitat està pensada per realitzar-se preferentment a través d’un ordinador.

 

Com ho podem fer per registrar-nos i accedir-hi?

 

Pas 1: us haureu de registrar a l’enllaç que ve tot seguit:

https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/tertulia-amb-ildefonso-hernandez

 

Pas 2: A la finestra que s’obrirà heu de posar el vostre correu electrònic i fer clic a “registrarse ahora”

Pas 3: comprovar que el correu que hem donat és el correcte, posar el vostre nom i llinatges i acceptar les condicions que demanen. Seguidament fer clic a “confirmar registro”.

Pas 4: rebreu un correu al vostre mail amb un enllaç que haureu de clicar i que donarà accés directe a la videoconferència el dia i hora establert. Una vegada entrat, esperar que comenci la conferència.

(quan falti una hora se us reenviarà un correu de recordatori, així com quan faltin 5 minuts per l’inici).

 

Les places són limitades a 250 persones.

 

Si teniu algun problema per fer el seguiment de la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres als correus ateneu@ateneumao.org o a culturaiart@ateneumao.org o al mòbil 608 022 110 (matins de 9:30 a 13:30h).