Tertúlia amb… Antoni Gómez Arbona

Qui es Antoni Gómez Arbona.  Nascut a València l’any 1955, és llicenciat en Medicina i en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, té un Màster en gestió sanitària per l’IESE Bussines School.

L’any 1978 va començar a treballar com a metge de família a Ferreries, plaça que ocupà fins a l’any 1988. Entre els anys 2007 i 2011 es va dedicar a la gestió sanitària, com a gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, càrrec que ocupa de nou des del juliol de 2015.

Entre 1987 i 1995 va ser elegit diputat al Parlament balear, on va ser portaveu del Grup Socialista en temes de sanitat i de serveis socials. En la mateixa època, també va entrar a formar part del Consell Insular, al capdavant de la Conselleria de Benestar Social, etapa en la qual va destacar la posada en marxa de l’Escola de Salut Pública de Menorca, així com el Patronat de Serveis Socials i el Servei d’Atenció als Toxicodependents. En aquest mateix període va ocupar el càrrec de coordinador nacional de la Comissió de Serveis Socials de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Entre 1995 i 2004 va ser alcalde d’Alaior, càrrec que també va compaginar amb la seva feina de metge.

A pesar de tot l’anterior i amb tot l’anterior, Antoni Gómez és, per damunt de tot, metge i director de l’Hospital Mateu Orfila que enguany fa els deu anys de la seva posada en marxa. Ens parlarà de la seva importància i del seu futur, així com de les perspectives de l’hospital, com ara la posada en marxa del departament de radioteràpia.

Serà amb tots nosaltres dimarts dia 7 a partir de les 20,00 h a la Sala de Tertúlies. Vos hi esperem.