TALLER GRATUÏT. Pren el control del teu mòbil! Oferta de grups els dilluns 12, 19 i 26 de setembre

Aprén a gestionar el teu mòbil sense por: obrir correus, gestionar inscripcions, activar l’agenda, posar recordatoris, acceptar cookies (sabem que són les cookies?)… El professor d’informàtica de la casa, Carles Canitrot, donarà unes classes gratuïtes per a socis de l’Ateneu per aprendre el funcionament del dispositius mòbils.

El taller es realitzarà en grups de no més de 10 persones per facilitar el treball directe amb els mòbils respectius; en el cas que siguin més els interessats s’obrirà un altre taller els següents dilluns amb el mateix límit d’inscripcions i horari.

 

 

Dilluns 12 de setembre: Places exhaurides

Dilluns 19 de setembre: Places exhaurides

Dilluns 26 de setembre: Places exhaurides

Amb les inscripcions que ens arribin farem una llista d’espera, amb la possibilitat de obrir altres grups.

EXCLUSIU SOCIS I AMB INSCRIPCIÓ:

  Inscripció

  Nom i llinatges*

  Núm. soci

  Data de naixement*

  Telèfon*

  Adreça electrònica*

  Aforament limitat.

  Per a més informació contacteu amb nosaltres per telèfon al 971 360 553.

  *Camps obligatoris

  De conformitat amb el que s’estableix a la normativa vigent pel que fa a Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ATENEU CIENTÍFIC, LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO amb CIF G07050800 i amb domicili social a SA ROVELLADA DE DALT, 25 07703 MAÓ (ILLES BALEARS), amb la finalitat de poder gestionar les condicions i avantatges de ser soci. D’acord amb la normativa vigent, l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE Mao informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.
  Amb la present clàusula queda informat que les seves dades seran comunicades en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques i a totes aquelles entitats amb què sigui necessària la comunicació, amb la finalitat d’acomplir a la prestació de servei anteriorment esmentat.
  El fet de no facilitar les dades a les esmentades entitat implica que no es podrà complir la prestació dels serveis.
  Així mateix els informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO, adreçant-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.
  ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests siguin suprimits o rectificats sense més dilació quan resultin inexactes.
  D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent pel que fa a protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment concedit pel tractament dels mateixos adreçant la petició a la direcció postal a dalt ressenyada o al següent mail: ateneu@ateneumao.org
  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.