Suspesa tota l’activitat cultural de l’Ateneu del 16 al 24 de gener!

Benvolguts socis,

Des de l’Ateneu s’ha valorat, vist el panorama actual i a la vista de les recomanacions fetes per les autoritats sanitàries, com la de l’epidemiòleg menorquí, Sr. Maties Torrent, prendre la decisió d’anular totes les activitats presencials des de dissabte 16 a diumenge 24 de gener.

Com sempre ha fet l’Ateneu des de l’origen de la pandèmia, i en aquest sentit donant exemple de responsabilitat.  Aquesta decisió es pren en espera de veure quin és el devanir de la pandèmia.

Per això, volem demanar als socis aquest esforç de donar exemple, com a societat civil que som, de responsabilitat i sentit comú. A finals de la setmana esmentada, la Junta Directiva tornaria valorar les possibilitats de reprendre les activitats presencials o ajornar novament el seu inici.

És una decisió gens fàcil de prendre, que pensem és l’adequada en aquests moments i s’emmarca dins de la línia que porta l’entitat.

Com hauran pogut comprovar tots aquells que han vingut a l’Ateneu, en tot el que va de curs, els protocols s’han aplicat i executat de forma adequada sense cap tipus d’incidència i s’han reforçat aquestes mesures amb l’adquisició, durant aquests dies de Nadal, d’uns purificadors d’aire i mesuradors de CO2.

Les activitats que es puguin realitzar per videoconferència es seguiran oferint a tots els socis durant els dies de tancament presencial, i pensem poder incloure el màxim d’activitats.

Per qualsevol informació s’atendrà telefònicament durant l’horari habitual al telèfon 971360553 (matins 9:30 a 13h i capvespres de 16:30 a 20:30h) o a través del correu electrònic ateneu@ateneumao.org

Entenem serà entès per a tothom.

Junta Directiva de l’Ateneu de Maó