Secció fotogràfica

camaraEn aquests últims tres mesos desenvolupàrem la primera part del nostre programa per mostrar a tots els nostres socis inscrits el maneig de les noves càmeres digitals mitjançant classes teòriques i pràctiques.

Considero que la resposta dels assistents ha resultat molt positiva i que els coneixements adquirits hauran estat extraordinàriament útils per plasmar les seves idees en noves imatges. Finalitzada aquesta etapa a partir del proper dia 11 gener reiniciarem una nova labor dirigida al coneixement i difusió de tècniques informàtiques que permetin completar la labor inicial.

A aquestes classes poden assistir, independentment de tots els que hagin realitzat aquest primer trimestre lectiu, qualsevol persona que estigui interessada a aprendre el maneig informàtic fotogràfic digital. Poden dirigir-se a la seu del nostre Ateneu durant els dies previs al començament de les mateixes.

Es troba oberta la matrícula per inscriure’s al curs de Tècnica Informàtica sobre fotografia digital que donarà començament el proper dia 11 gener 2011, per formalitzar la inscripció passeu per Consergeria abans de la data d’inici al curs.