Resum d’activitats de l’Ateneu Curs 2022-23

Per accedir a aquestes activitats s’ha de ser soci de l’Ateneu i demanar disponibilitat als professors.

Música. L’aula de música ofereix classes de llenguatge musical des de fillets de 6 mesos fins a adults, i també hi ha classes d’instrument tant nivell iniciació com perfeccionament de piano, flauta i guitarra. Per més informació de l’aula de música podeu clicar aquí.

Dibuix. Les classes de dibuix i pintura estan obertes a tothom, sigui quin sigui el nivell artístic. Per nens i nenes a partir de 6 anys a adults. Des de la persona que no dibuixa des de petit fins a alumnes que ja són aficionats pintors. Per més informació de l’aula de dibuix podeu clicar aquí.


Robòtica. Per a nens de 6 a 14 anys. Utilitzant l’enfocament “learning by doing” (aprendre fent) i STREAM (acrònim amb anglès de ciència, tecnologia, lectura, enginyeria, art i matemàtiques), aprendran a assimilar de manera transversal i aplicada tots els coneixements claus d’aquest camp.
Per més informació de l’aula de robòtica podeu clicar aquí.

 

Informàtica. Per dotar als assistents de les competències digitals necessàries per emprar l’ordinador i el mòbil de forma eficaç. Amb activitats pràctiques. Per més informació de l’aula de informàtica podeu clicar aquí.

 

Escacs. Classes d’escacs nivell iniciació i manteniment. L’aula després quedarà disponible pels socis que vulguin jugar partides.
Per més informació de l’aula d’escacs podeu clicar aquí.

 

Cultura i art. Curs per tots aquells interessats en enriquir-se culturalment i artísticament. Classes d’una hora i mitja tan presencials, com en streaming de: pintura, filosofia, història, música, cinema, literatura, arquitectura, ciència i més; amb professores i professors especialistes. Per més informació de l’aula de Cultura i Art podeu clicar aquí.

 

Ioga. Classes de ioga. Per més informació podeu clicar aquí.

 

 

Idiomes. En aquests moment l’Ateneu de Maó oferta classes de francès partiulars, per a qualsevol nivell, i classes de conversa en anglès. Per més informació podeu clicar aquí.

 

Fotoclub. El club de fotografia es reuneix per posar en comú coneixements tècnics i artístics. Per més informació podeu clicar aquí.

 

Literatura castellana i universal. Classes amb l’objectiu de conèixer i animar a la lectura dels clàssics de la Literatura Castellana i Universal. Per més informació podeu clicar aquí.

 

Taller de fotografia. Curs de fotografia artística, emocional i sensorial que permet l’autoconeixement i potenciar la creativitat. Per més informació podeu clicar aquí.