Reformes a l’Ateneu

Benvolguts socis,
L’Assemblea General celebrada el juny de 2019 va aprovar la reforma i redistribució dels espais interiors de l’Ateneu. El projecte va quedar presentat i el fet és que vam entrar dins l’any 2020 amb una programació on no es veia el moment en què podríem donar inici a les obres. En part el nostre desig era arribar a l’estiu i aprofitar la parada estival per portar-les a terme, però la pandèmia, COVID-19, l’aturada de les activitats i el confinament ens van conduir a una mena de paràlisi on la Junta, que s’ha mantingut constant i reunint-se virtualment de forma setmanal, va acordar apremiar la obtenció del permís municipal i realitzar les obres. El fet és que volíem haver iniciat les obres un temps abans però les circumstàncies i la realitat són les que són. El cert és que les obres s’han iniciat i esperem que ben aviat les puguem tenir concloses.

Els adjuntem plànol de què serà el nou saló d’Actes i les imatges del procés iniciat. Progressivament els anirem informant de la marxa i estat de les obres de moment vagi per davant un petit tast.

En properes comunicacions els informarem de l’inici de les preinscripcions i inscripcions als cursos que es van realitzant des de fa temps i únicament les garanties sanitàries degudes i l’elaboració d’uns protocols han endarrerit.

L’Ateneu no s’atura, continuem amb el compromís i la responsabilitat que és i serà el ‘lema recorrent’ del curs que encarem.

Fins aviat.