Programació setmanal d’activitats de l’Ateneu. Del 28 de març a 3 d’abril 2022.

Dimarts 29, a les 17:30 h. Trobada secció d’escacs
Cada dimarts de 17:30 a 18:30 (iniciació) i de 18:30 a 20:00 h (partides).
Lloc: Sala Victory de l’Ateneu.

 

Dimecres 30, a les 20:00 h. Tertúlia
Oportunitats per ses capacitats.
A la tertúlia d’aquesta setmana tindrem a Leonor Félix, presidenta de la Fundació Nemo, que ens explicarà qui són i el que fan.
Lloc: Sala d’Actes de l’Ateneu.

 


Dijous 31, a les 20:00 h. Presentació de llibre

Aquel trueno. Novela de amor, humor y muerte.
Presentació de la 5a novel·la de la sèrie protagonitzada per l’Inspector Caravaggio. Comptarem amb la presència de l’escriptora que no només ens parlarà del nou llibre, també ens explicarà el seu procés creatiu.
Lloc: Sala d’Actes de l’Ateneu.

 

Dijous 31, a les 20:30 h. Cineclub
Volver a empezar (2020), de la directora Phyllida Lloyd.
Sinòpsis: Sandra (Clare Dunne) és una jove mare que un dia decideix abandonar al seu abusiu ex marit i lluitar contra el corrupte sistema immobiliari. La seva idea consisteix a construir la seva pròpia casa on creixin les seves dues filles petites. Per a això comptarà amb una sèrie d’amics disposats a secundar-la i ajudar-la. En el procés, a més, no sols reconstrueix la seva vida, sinó que també es descobreix a ella mateixa.
Podeu veure el tràiler de la pel·lícula aquí: pel·lícula.
Lloc: Ocimax Maó


Divendres 1, a les 20:00 h. Col·loqui

Acelerar la transición energética: una agenda hoy más estratégica que nunca.
A cargo de Teresa Ribera, vicepresidenta tercera del Gobierno y ministra para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, que nos hablará de las implicaciones del cambio energético en Menorca y contestará a las preguntas de los asistentes.
Lloc: Sala d’Actes de l’Ateneu. Amb Reserva.

  Inscripció

  Nom*

  Data de naixement*

  Telèfon*

  Adreça electrònica*

  Aforament limitat.

  Per a més informació contacteu amb nosaltres per telèfon al 971 360 553.

  *Camps obligatoris

  De conformitat amb el que s’estableix a la normativa vigent pel que fa a Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ATENEU CIENTÍFIC, LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO amb CIF G07050800 i amb domicili social a SA ROVELLADA DE DALT, 25 07703 MAÓ (ILLES BALEARS), amb la finalitat de poder gestionar les condicions i avantatges de ser soci. D’acord amb la normativa vigent, l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE Mao informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.
  Amb la present clàusula queda informat que les seves dades seran comunicades en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques i a totes aquelles entitats amb què sigui necessària la comunicació, amb la finalitat d’acomplir a la prestació de servei anteriorment esmentat.
  El fet de no facilitar les dades a les esmentades entitat implica que no es podrà complir la prestació dels serveis.
  Així mateix els informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO, adreçant-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.
  ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l’ATENEU CIENTÍFIC LITERARI I ARTÍSTIC DE MAO es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests siguin suprimits o rectificats sense més dilació quan resultin inexactes.
  D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent pel que fa a protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment concedit pel tractament dels mateixos adreçant la petició a la direcció postal a dalt ressenyada o al següent mail: ateneu@ateneumao.org
  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

   

  Dissabte 2, a les 19:30 h. Cicle de grans pianistes
  Yefim Bronfman. El difícil 3r concert de Rachmàninov.
  A conferència a càrrec de Kiev Portella sobre el pianista d’origen rus, Yefim Bronfman. Pianista format a la Rubin Academy of Music de Tel-Aviv, a l’Escola Juilliard de Nova York i a l’Institut Curtis de Filadèlfia. Va debutar internacionalment en 1975 amb Zubin Mehta i l’Orquestra Simfònica de Montreal. Ha sonat amb les orquestres més reconegudes del panorama internacional i també es dedica a la música de cambra.
  Lloc: Sala d’Actes de l’Ateneu. Activitat exclusivament presencial.


  Diumenge 3, a les 19:00 h. Concert.

  Concert a l’Orfeó Maonès de la Coral de Cambra del Grup Filharmònic de l’Ateneu de Maó, In memoriam Lina Florit Gallego. Entrada lliure amb reserva al 971 36 39 42.
  Activitat exclusivament presencial.
  Podeu consultar la programació aquí: Programació_concert.

   

  Les activitats es podran seguir pel nostre Canal de Youtube: Youtube.