Inauguració Curs 2020-2021. Lliçó inaugural a càrrec de Teresa Ribera, Vicepresidenta Quarta i Ministra per a la Transició Ecològica. Divendres 16 d’octubre a la Galería Cayón de Maó

Divendres 16 d’octubre a les 20:00 h podrem assistir en directe, amb inscripció prèvia, a la Galeria Cayón c/Sant Roc núm. 24 de Maó, i per streaming, a la inauguració del curs acadèmic 2020-2021, amb la lliçó inaugural que porta per títol “Una recuperación para la próxima generación de europeos” que anirà a càrrec de Teresa Ribera, Vicepresidenta Quarta del Govern i Ministra per a la Transició Ecològica i del Repte Demogràfic.

Per assistir en directe haureu de contactar amb l’Ateneu de Maó: al correu ateneu@ateneumao.org o al tel. 971.360.553

Per poder fer el seguiment de la videoconferència, aquells qui decideixin fer-ho per streaming, s’hauran de registrar prèviament i de manera molt fàcil.

Com ho podem fer per registrar-nos i accedir-hi?

 –   Pas 1: us haureu de registrar a l’enllaç que ve tot seguit: https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/conferencia- inaugural

–   Pas 2: A la finestra que s’obrirà heu de posar el vostre correu electrònic i fer clic a “registrarse ahora”

–   Pas 3: comprovar que el correu que hem donat és el correcte, posar el vostre nom i llinatges i acceptar les condicions que demanen. Seguidament fer clic a “confirmar registro”.

–  Pas 4: rebreu un correu al vostre mail amb un enllaç que haureu de clicar i que donarà accés directe a la videoconferència el dia i hora establert. Una vegada entrat, esperar que comenci la conferència.

(quan falti una hora se us reenviarà un correu de recordatori, així com quan faltin 5 minuts per l’inici).

L’activitat està pensada per realitzar-se preferentment a través d’un ordinador. La capacitat de la videoconferència es per a 250 persones.

Si teniu algun problema per fer el seguiment de la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ateneu@ateneumao.org o al tels. 971.360.553 o 608 022 110 (tardes de 17:00 a 20:00h).