Entrega dels Premis Feliciano Fuster TFG i TFM 2020

Ahir, dimecres 23 va tenir lloc a l’Ateneu l’entrega dels Premis Feliciano Fuster TFG i TFM.

En total van ser 13 els joves que van participar en aquesta convocatòria: Jordi Orell, Blai Barber, Maria Garrido, Marta Armengol, Jara de Tomás, Pau Pons, Soledat Mulero, Marc Estrada, Marcial Moya, Rebecca Alcolea, Pedro Pons, Claudia Yáñez i Xavi Camps.

Tots ells van tenir l’oportunitat d’exposar els seus treballs d’investigació al públic menorquí. Els candidats van tenir l’oportunitat de fer-ho presencialment des de l’Ateneu o per streaming. A més, l’acte es va emetre en directe per internet.

La jornada va estar marcada per un alt nivell de tots els candidats i candidates i una gran varietat de temàtiques tractades, així com també una gran representativitat d’universitats estatals i internacionals. Això va provocar que els membres del jurat no ho tinguessin fàcil a l’hora de dirimir quins havien de ser els guanyadors.

El jurat estava compost per:

  • Margarita Orfila: Presidenta de l’Ateneu
  • Jaume Verdaguer: Vicepresident de l’Ateneu
  • Joana Orfila: Secretaria 1ra de l’Ateneu
  • Francisco Pérez: Comptador 1r de l’Ateneu
  • Elisa Pons: Vocal de Literatura de de l’Ateneu

Finalment el jurat va concloure que els guanyadors i guanyadores de les diferents modalitats fossin:

– 1r Premi Treball de Final de Grau dotat amb 300€

  • Marta Armengol graduada en Treball Social per la Universitat de Barcelona: El proceso de recuperación de la autonomia de la mujer víctima de la violencia de genero.

– 2n Premi Treball de Final de Grau dotat amb 150€

Soledat Mulero graduada en Educació Primària per la Universitat Internacional de la Rioja: Disesño de actividades para introduir de forma correcta los Chromebooks en 5º de primaria en un centro concertado de Menorca.

– 1r Premi Treball de Final de Màster dotat amb 500€

Xavi Camps màster en Enginyeria Mecànica per la Universitat Tecnològica de Poznan: Machine learning-based processing of medical imaging for lung diagnosis support

–  2n Premi Treball de Final de Màster dotat amb 250€

Rebecca Alcolea màster en Estudis Africans per la Universitat de Leiden: Is education Enough? Exploring the ontological perceptions of Albninism in Tazania.

A més, tots els participants van ser obsequiats amb una subscripció anual a l’Ateneu de Maó i la possibilitat de publicar el seu treball a la Revista de Menorca.

Foto de grup dels candidats als Premis Feliciano Fuster 2020: Jordi Orell, Pedro Pons, Xavi Camps, Marta Armengol, Rebecca Alcolea, Soledat Mulero, Marc Estrada i Pau Pons. En streaming també van participar com a candidats: Blai Barber, Maria Garrido, Marcial Moya, Claudia Yáñez i Jara de Tomás.