Conferència. Les veritats i postveritats de l’addicció a la xocolata. Dr. Antoni Bulbena. Divendres 13, a les 20,00h. Lloc: Galería Cayón.

Veritats i postveritats de l’addicció a la xocolata.  És el títol de la conferència que divendres 13 de novembre ens oferirà el Catedràtic i director del departament de Psiquiatria i Medicina Legal, Dr. Antoni Bulbena. A la Galeria Cayón a partir de les 20,00 h.

Què té la xocolata com perquè a molt pocs els resulti indiferent? En essència és el cacau, base per fer la xocolata, on es contenen un grapat de propietats: bones pel colesterol; és un saciant eficaç; rebaixa l’estrès i és emprat com un antidepressiu… en època de pandèmia no cal fer-li més propaganda.

Realment és tan bona la xocolata com per complir amb tot aquest llistat i a sobre provocar addicció?

El Dr. Antoni Bulbena ens parlarà de tot això i més. La conferència serà impartida per streaming. Per aquells que ho vulguin es podrà seguir des de la Galeria Cayón, c/ Sant Roc nº 24 de Maó. Pels qui no puguin el podran seguir donant-se d’alta al següent enllaç: https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/conferencia-antoni-bulbena

01.Bulbena V2