Conferència en streaming. Vigència menorquina en l’Algèria actual. Martí Carbonell Salom. Dimecres 22, a les 20,15h

Dimecres 22 d’abril a les 20:15h podrem assistir en directe i per streaming a la conferència a càrrec de Martí Carbonell, historiador, membre de l’IME i de l’Ateneu de Maó que porta per títol “Vigència Menorquina en l’Algèria actual” dins del cicle Tan a prop, tan enfora: l’intens lligam històric entre Menorca i Algèria. Es tracta de la cinquena conferència del cicle després d’haver suspès l’anterior. Amb aquesta iniciativa pretenem continuar mínimament amb l’activitat de l’Ateneu. Aprofitant les noves tecnologies tindrem l’oportunitat de veure aquesta conferència virtual en directe, amb suport gràfic i podrem interactuar també amb el ponent a partir del xat al qual tindrem accés per formular-li preguntes. Per poder veure la conferència s’hauran de registrar prèviament i de manera molt fàcil. L’activitat està pensada per realitzar-se preferentment a través d’un ordinador.

Com ho podem fer per registrar-nos i accedir-hi?

Pas 1: us haureu de registrar a l’enllaç que ve tot seguit: https://app.livestorm.co/ateneu-de-mao/conferencia-mcarbonell

Pas 2: A la finestra que s’obrirà heu de posar el vostre correu electrònic i fer clic a “registrarse ahora”

Pas 3: comprovar que el correu que hem donat és el correcte, posar el vostre nom i llinatges i acceptar les condicions que demanen. Seguidament fer clic a “confirmar registro”.

Pas 4: rebreu un correu al vostre mail amb un enllaç que haureu de clicar i que donarà accés directe a la videoconferència el dia i hora establert. Una vegada entrat, esperar que comenci la conferència.
(quan falti una hora se us reenviarà un correu de recordatori, així com quan faltin 5 minuts per l’inici)

Les places són limitades a 250 persones.

Si teniu algun problema per fer el seguiment de la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres als correus ateneu@ateneumao.org o a culturaiart@ateneumao.org o al mòbil 608 022 110 (matins de 9:30 a 13:30h).