COACHING & MINDFULNESS

COACHING & MINDFULNESS
Dos enfoques en el camino hacia tu bienestar personal y profesional
Cristina García Orcoyen

Ateneu de Maó
25 maig 2017, 20 h.

La conferència serà interactiva perquè, a més de la dissertació, hi haurà moments per a reflexionar personalment i en conjunt. S’adreça a tots els qui cerquin un canvi que els dugui a millorar la seva vida personal i professional.
Es pretén mostrar als assistents eines per a facilitar la pròpia comunicació, explorar altres maneres de veure un problema o situació que ens preocupa i descobrir altres maneres de fer i de comunicar-nos.
El Coaching Ontològic ens obre camins per a dissoldre barreres, superar conflictes i trobar noves i potents maneres d’interpretar el nostre món, aconseguint avenços en el terreny professional i en el nostre resultat com a éssers humans.
La Mindfulness Experience o Experiència de l’Atenció Plena està basada en les tècniques de Mindfulness (Atenció Plena), desenvolupades pel MIT ( Massachussets Institute of Technology) que proporcionen els coneixements i les eines necessàries per a allunyar de la pròpia vida l’estrès i l’ansietat i mostren un nou camí per a explorar els propis pensaments i emocions i la interacció entre ells.

Cristina García-Orcoyen
Post Grau en Coaching Ontològic per la Universitat Catòlica de Santiago de Chile, Coach Certificada per Newfield Consulting, diplomada en Coaching Executiu per la Coaching Academy de Londres i Diplomada en Mindfulness per el MIT (Massachussets Institute of Tecnology). Ha ocupat Durant més de 25 anys llocs internacionals d’Alta Direcció al WWE (Fons Mundial per a Conservació de la Natura), WBCSD (Consell Empresarial Mundial per al Desenvolupament Sostenible) i ha estat membre de diversos Consells d’Administració. És també una experta en tècniques d’oratòria i negociació (Parlamentària Europea) i en Consultoria Estratègica (assessora internacional de Procter & Gamble).