#3 Quedat a casa però passat-ho bé.- propostes des de l’Aula de Dibuix i Pintura.

Aquesta setmana, el nou repte artístic és “Què veig des de la meva finestra?”. Es pot dibuixar o pintar qualsevol cosa: un cotxe, un arbre, un carrer, una finestra del veí, un balcó, una o diverses teulades, roba estesa i un llarg etcètera. No hi ha necessitat de voler dibuixar tot el que comprèn la vista. És més senzill fixar-se en pocs elements. Aquesta activitat és perfecta per petits i grans. Us proposem que tots aquests dies de confinament ho aneu fent. No només aquesta setmana, podeu anar canviant de finestra i tindreu altres possibilitats, altres elements i objectius.

La tècnica pot ser qualsevol: a llapis, retoladors, pintures… de tota mena! Penseu que hi ha retoladors aquarel·lables. És a dir, que es poden dissoldre, una vegada pintat, amb un pinzell i una mica d’aigua (si no funciona es pot provar alcohol).

L’estil pot ser variat, amb fantasia, més realista, menys, en part inventat, canviant els colors originals… Aquí teniu alguns exemples:

Aquestes dues estan fetes amb retoladors aquarel·lables.
Una vegada m’ensenyeu els vostres dibuixos, els qui vulguin podran tenir la possibilitat que es pengi a la pàgina web de l’Ateneu i al sèu Facebook..
Molta salut per tothom i #quédatacasapintant